Skip to content

De Salon

Mijn passie voor dieren en dan met name voor honden heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen trimsalon ben begonnen. Honden zijn mijn passie. Bij mij kun je dan ook verwachten dat ik jouw geliefde viervoeter als mijn ‘eigen’ zal behandelen. Verder heb ik veel ervaring met het trainen van honden en ook op het gebied van (moeilijk) gedrag ben ik zeer ervaren. 

Ik werk vanuit rust, geduld en wederzijds vertrouwen en ik wil met elke hond een band opbouwen. Honden mogen hier zichzelf zijn, ik beloon ze volop en er is altijd tijd voor spel. 

 

In mijn salon staat het welzijn van jouw dier altijd voorop.
Ik zal met alle geduld, liefde en passie de trimbehandeling uitvoeren.

Djessie ligt heerlijk te slapen na haar spa behandeling

Professioneel

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen d.m.v. nascholing, demo’s en workshops. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten en zet mij altijd in voor de best mogelijke behandeling.

MVO

Ik draag graag bij aan een beter milieu.
Daarom heb ik gekozen voor zonnepanelen, een elektrisch verwarmd hydrobad welke zeer laag in waterverbruik is en natuurlijke, 100% biologisch afbreekbare verzorgingsproducten. Deze zijn ook nog eens dierproefvrij en vegan.

Betaling

Na afloop van de trimbehandeling kun je in de salon betalen. Betalen kan via pin, betaalverzoek of contant. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

De huisregels

Ben je niet tevreden over de behandeling? Ik stel het op prijs dat je dit aan mij vertelt. In het geval van een klacht verzoek ik je om binnen 48 uur contact op te nemen. Je dient jezelf daarna binnen 24uur met je hond te melden in de salon. Samen zullen wij dan opzoek gaan naar een geschikte oplossing. Het is immers de bedoeling dat iedereen tevreden en met een glimlach de deur uit gaat.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.