Skip to content

De Salon

Hondensalon Haar & Zo is opgericht door Paula Fernandez, gediplomeerd trimster en paraveterinair. Opgegroeid met honden, haar liefde voor dieren, haar eigen Oudduitse Herder Nina én haar passie voor zelfstandig ondernemen hebben zich vertaald in een eigen trimsalon. 

 

In de salon staat het welzijn van uw dier altijd voorop.
Ik zal met alle geduld, liefde en passie de trimbehandeling uitvoeren.

Professioneel

Paula is een professional die zichzelf blijft ontwikkelen d.m.v. nascholing, demo’s en workshops. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten en zet zich altijd in voor de best mogelijke behandeling.

MVO

Ik draag graag bij aan een beter milieu.
Daarom is gekozen voor zonnepanelen, een elektrisch verwarmd hydrobad welke zeer laag in waterverbruik is, natuurlijke en 100% biologisch afbreekbare verzorgingsproducten. Deze zijn ook nog eens dierproefvrij en vegan.

Betaling

Na afloop van de trimbehandeling kan je in de salon betalen. Betalen kan via pin of contant. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt.

De huisregels

Ben je niet tevreden over de behandeling? Ik stel het op prijs dat je dit aan mij vertelt. In het geval van een klacht verzoek ik je om binnen 48 uur contact op te nemen. Je dient jezelf daarna binnen 24uur met je hond te melden in de salon. Samen zullen wij dan opzoek gaan naar een geschikte oplossing. Het is immers de bedoeling dat iedereen tevreden en met een glimlach de deur uit gaat.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.